Round-up schooljaar 2014-2015


Voor we de deur van het media-atelier achter ons dichttrekken voor een welverdiende zomervakantie (al zeggen we het zelf), geven we jullie graag nog een kort overzicht mee van het afgelopen schooljaar.

Roundup

Het media-atelier publiceerde dit schooljaar 37 berichten en zit intussen alles samen aan 90 blogposts . Volgend schooljaar vieren we als alles goed gaat dus een klein jubileum. We staren ons absoluut niet blind op bezoekersaantallen en ‘hits’, maar zijn niettemin blij dat we bijna 9000 clicks registreerden in de afgelopen 10 maanden, een verdubbeling t.o.v. vorig schooljaar.

Dit waren de 10 meest gelezen berichten, met daarbij de vrij evidente opmerking dat een ‘post’ van september wat meer tijd heeft gehad om te ‘groeien’ dan eentje uit juni:

Meteen even meegeven dat Everyslide (nummer 3 op de lijst) intussen al maanden offline is en dat niemand lijkt te weten wat er precies aan de hand is. Volgend schooljaar komen we dus zeker met een alternatief voor interactieve presentaties.

Omdat populariteit niet alles is, zetten we hier nog de 5 minst gelezen blogberichten in de kijker. Misschien vinden jullie nog wat tijd om deze ‘kneusjes’ aan het hart te drukken 🙂

Volgend schooljaar voeren we nog wat nieuwigheden in maar daarover later meer. Rest ons enkel nog om alle lezers te bedanken voor hun aandacht en iedereen een heerlijke zomer toe te wensen. Geniet ervan!

Enjoy

Jeroen Hendrickx

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink .

Een reactie op Round-up schooljaar 2014-2015

  1. Patricia bib zegt:

    Ook een fijne vakantie voor het media-atelier en zijn bewoners! 🙂
    Dank je wel ook voor zoveel informatie waar we eens niet zelf moesten achteraan gaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s