Taccle 2014


Tussen 6 & 13 april 2014 (de eerste week van de paasvakantie) vindt de 6de editie van de Taccle cursus plaats in Urbino, Italië. Taccle staat voor ‘Teachers’ Aids on Creating Content for Learning Environments’ en dat is nog steeds de kern van deze cursus. Maar er is ook veel aandacht voor sociale media, web 2.0, ePortfolio en het opbouwen van een Professioneel Lerend Netwerk.

Urbino

Je kan nog inschrijven voor deze cursus tot 17 september 2013. De voorinschrijving kan je alvast regelen via deze link. Dan krijg je een bevestiging van de organisator en kan je een beurs aanvragen bij het ‘Lifelong Learning Programmes’ Nationaal Agentschap: Epos. Die beurs dekt alle kosten voor deelname, transport, accommodatie en vol pension.

Om zo’n beurs te krijgen moet je een nogal uitgebreide online aanvraag invullen. Personeelsleden van CVO Antwerpen kunnen hiervoor wat hulp vragen aan de medewerkers projecten. Stuur hen een mailtje op projects@cvoantwerpen.be.

Omdat ondergetekende zelf een aantal workshops verzorgt tijdens de Taccle cursus, zou het een beetje onkies zijn om te vertellen hoe geweldig die cursus wel niet is 🙂 Daarom verwijs ik jullie graag door naar de blog van een deelneemster van vorig jaar. Sally heeft tijdens de Taccle cursus leren bloggen en meteen een blog bijgehouden over onze week in Italië.

Haar blogbericht is in het Engels en vrij uitgebreid. Voor diegene die weinig tijd hebben, wil ik enkel haar conclusie citeren: “and for anyone considering it I would say ‘go for it!’ without hesitation!  You can receive full funding through Comenius and you’ll have an experience to last a lifetime.  I only wish I could go again…” Lees hier het volledige verhaal over haar ervaring met de Taccle cursus.

Jeroen Hendrickx

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen nieuws en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s